Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 

 
Αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις Πληροφορικής  

Αποκτήστε Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Πληροφορικής, εμπλουτίστε τις γνώσεις και τα επαγγελματικά σας προσόντα, ξεχωρίζοντας από τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας...

Η αναζήτηση ειδικευμένου και τεχνολογικά καταρτισμένου προσωπικού τόσο από το ελληνικό Δημόσιο όσο και από τις σύγχρονες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, παραμένει ισχυρή και αυξανόμενη σε καθημερινή βάση. Οι επιχειρήσεις πρέπει να βεβαιωθούν ότι το ανθρώπινο δυναμικό τους μπορεί να ανταπεξέλθει στις πραγματικές, βασισμένες στην τεχνολογία, ανάγκες τους. Για το λόγο αυτό, οι επιχειρήσεις αναζητούν στελέχη τα οποία διαθέτουν την απαραίτητη και πιστοποιημένη κατάρτιση στη χρήση διαφόρων εφαρμογών πληροφορικής και νέων τεχνολογιών.
Τα προγράμματα σπουδών της ExpertIN είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα έτσι ώστε να υπερκαλύπτουν την ύλη των περισσότερων ευρέως αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων σπουδών πληροφορικής. Σε κάθε εκπαιδευτικό κέντρο του δικτύου μας, οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.


Οι παραπάνω πιστοποιήσεις αναγνωρίζονται επισήμως από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΟΕΕΚ και τον ΑΣΕΠ, ως απαραίτητο προσόν για συμμετοχή στους διαγωνισμούς πρόσληψης του Δημοσίου.

 

ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 
© 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics