Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 
 Συνεργαζόμενοι φορείς
 
- ECDL
- KeyCert

 

 
Συνεργαζόμενοι Φορείς Πιστοποίησης  

Όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN, αποτελούν και επίσημα εξεταστικά κέντρα σε μία ή περισσότερες από τις συνεργαζόμενες πιστοποιήσεις του δικτύου.


Το ECDL αποτελεί ένα παγκοσμίου επιπέδου Πρόγραμμα Πιστοποίησης γνώσεων χρήσης και δεξιοτήτων Η/Υ. Αναγνωρίζεται επισήμως από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΟΕΕΚ και τον ΑΣΕΠ, και η Πιστοποίηση με ECDL αναγνωρίζεται ως απαραίτητο προσόν για συμμετοχή στους διαγωνισμούς πρόσληψης του Δημοσίου.Το Key CERT είναι το Ελληνικό πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ, που έχει τη σφραγίδα του Ελληνικού κράτους, αναγνωρίζεται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και διεθνώς, έχει την έγκριση του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (OEEK), αποτελεί «διαβατήριο» για το ΑΣΕΠ και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αγοράς Εργασίας αποτελώντας ένα διεθνώς αποδεκτό επαγγελματικό προσόν.

 
Οι παραπάνω πιστοποιήσεις αναγνωρίζονται επισήμως από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΟΕΕΚ και τον ΑΣΕΠ, ως απαραίτητο προσόν για συμμετοχή στους διαγωνισμούς πρόσληψης του Δημοσίου.

 

ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 
© 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics