Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 
 Επιδοτούμενα προγράμματα
 
- για φοιτητές
- για γονείς
- για μηχανικούς
- για στελέχη επιχειρήσεων

 

 
Επιδοτούμενη Εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών  
ΤΕΕ Μηχανικοί

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σχεδίασε και υλοποιεί έργο με τίτλο «Εκπαίδευση Μηχανικών σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ)» στο πλαίσιο του Μέτρου 2.5, κατηγορία πράξης 2, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» του Γ’ ΚΠΣ (2000-2006), το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από κοινοτικούς πόρους (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και κατά 20% από εθνικούς πόρους.

Το έργο αφορά στην εκπαίδευση:

  • των Μελών του ΤΕΕ όλης της χώρας και
  • των Τακτικών Μελών του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΕ (e-TEE) πάνω σε σύγχρονα και εξειδικευμένα επιστημονικά πεδία σχετικά με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, περιλαμβανομένων θεμάτων σχετικών με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.
Οι δικαιούχοι μηχανικοί θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 1.500€ ανά μηχανικό.

Την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2009 πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας των μηχανικών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΙΝΒΙΣ/Ε.Κ. Αθηνά στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών ενώπιον της Συμβολαιογράφου Πατρών Αμαλίας Κουσαδιανού παρουσία εκπροσώπων του ΤΕΕ και του ΙΝΒΙΣ.

 

ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 
© 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics