Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 
 Επιδοτούμενα προγράμματα
 
- για φοιτητές
- για γονείς
- για μηχανικούς
- για στελέχη επιχειρήσεων

 

 
Επιδοτούμενα προγράμματα Πληροφορικής - Επιχορηγήσεις για εκπαίδευση

 
 

 
  Για φοιτητές
Επιδότηση 90% των εισακτέων του '05, '06, '07

Οι δικαιούχοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο στις Νέες Τεχνολογίες και στις Ψηφιακές Εφαρμογές, και θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 600€ ανά φοιτητή.
Για γονείς
Επιδότηση γονέων μαθητών Α', Β' και Γ' Γυμνασίου

Οι δικαιούχοι γονείς έχουν το δικαίωμα δωρεάν κατ' οίκον εκπαίδευσης από ειδικούς εκπαιδευτές, και πρόσβασης σε εκπαιδευτικά πακέτα αυτόνομης μάθησης μέσω Διαδικτύου (e-learning). Επιπλέον, το έργο επιδοτεί την απόκτηση νέας, ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο διάρκειας δύο (2) μηνών, για τους ωφελούμενους γονείς που δεν την διαθέτουν.
Για μηχανικούς
Επιδότηση 1500 € για εκπαίδευση σε ΤΠΕ

Οι δικαιούχοι μηχανικοί, οι οποίοι είναι μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες εφαρμογές Πληροφορικής & Επικοινωνιών με επιδότηση του 90% της αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης. Το μέγιστο ποσό επιδότησης ανέρχεται σε 1.500 € ανά μηχανικό.
 


Για στελέχη επιχειρήσεων
ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση του προσωπικού επιχειρήσεων
Ο ΟΑΕΔ παρέχει στις επιχειρήσεις την δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους, εκμεταλλευόμενες το 0,45% από τις εργοδοτικές εισφορές. Το προσωπικό το οποίο έχουν δικαίωμα να καταρτίσουν οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι ασφαλισμένο στο ΙΚΑ και να υπάγεται έστω και σε ένα Κλάδο Ασφάλισης του ΟΑΕΔ.

 

ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 
© 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics