Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 
για μαθητές
 
- Προνήπια και νήπια (4-5 ετών)
- Μαθητές δημοτικού (5-12 ετών)
- Έφηβοι (13-17 ετών)
 

 
ExpertIN: Μοναδικές εκπαιδευτικές προτάσεις για προνήπια νήπια (4-5 ετών)  

Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε λιλιπούτειους μαθητές, στην ευαίσθητη προ-νηπιακή και νηπιακή ηλικία από 3,5 έως 5,5 ετών.

Στόχος της εκπαιδευτικής μεθόδου είναι να εξοικειωθούν οι μικροί μαθητές με τις βασικές λειτουργίες του Η/Υ και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις διάφορες χρήσεις του, ως εποπτικό μέσο διδασκαλίας και διερευνητικό εργαλείο. Η συνολική προσέγγιση επιτυγχάνεται μέσα απ' την κατάλληλη χρήση εκπαιδευτικών λογισμικών και πολυμέσων που προσδίδουν στη διαδικασία της μάθησης μια ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργική πτυχή. Τα αναλυτικά προγράμματα και το εκπαιδευτικό υλικό που πλαισιώνει τη μέθοδο, δημιουργήθηκε από ειδικούς παιδαγωγούς και νηπιαγωγούς, με βασική μέριμνα την ομαλή διαδοχή των γνωστικών ενοτήτων και το σχεδιασμό δραστηριοτήτων που συμβαδίζουν με το γνωστικό - ηλικιακό επίπεδο της συγκεκριμένης ομάδας και προάγουν την αυτενέργεια, τον πειραματισμό και τη συνεργατική μάθηση.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο κύκλους σπουδών οι οποίοι απευθύνονται σε προνήπια και νήπια αντίστοιχα, ως εξής:

ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΩΔ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Junior 1 JP1 3,5 - 4,5 ετών 1 έτος
Junior 2 JP1 4,5 - 5,5 ετών 1 έτος
  • Ο διαχωρισμός των τμημάτων γίνεται με κύριο κριτήριο τη ηλικία και το διαχωρισμό σε προ-νήπια και νήπια.
  • Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από νηπιαγωγούς, με ειδική κατάρτιση στην πληροφορική και την αναλυτική μέθοδο ExpertJuniors, σε κατάλληλα εξοπλισμένους και διαμορφωμένους χώρους για μαθητές αυτής της ηλικίας.ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 © 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics