Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 

 

Προφίλ λειτουργίας

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ExpertIN - Information Science Training Technologies δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1998. Συμπληρώνοντας περισσότερο από μία δεκαετία εμπειρίας στο σχεδιασμό, οργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σπουδών Πληροφορικής, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην αγορά εκπαίδευσης στην Πληροφορική.

Με παρουσία στις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εκπαιδευτικών κέντρων Πληροφορικής που αναπτύσσεται διαρκώς.
Τα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης για κάθε ηλικιακή ομάδα, κάθε εκπαιδευτική ανάγκη, σε οποιοδήποτε επίπεδο και με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διεξαγωγής της εκπαίδευσης.

Η οργάνωση και λειτουργία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN βασίζεται σε μια υπερσύγχρονη μηχανογραφική εγκατάσταση που εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές, λειτουργικές και διοικητικές τους ανάγκες. Κάθε εκπαιδευτικό κέντρο ExpertIN αποτελεί ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικό κέντρο πολυμέσων. Οι ανάγκες λειτουργίας των σχολών εξυπηρετούνται από hardware και software τεχνολογιών αιχμής, σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια, εργονομία και άνεση των εκπαιδευομένων. Η χρήση σύγχρονων Η/Υ, περιφερειακών μονάδων και προϊόντων δικτύωσης, κάνουν τα ExpertIN να υπερέχουν. Ο ποιοτικός ηλεκτρονικός εξοπλισμός συνοδεύεται από πληθώρα εφαρμογών εκπαιδευτικού λογισμικού και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων που είναι στη διάθεση όλων των εκπαιδευομένων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των σπουδών τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η ταχύτατη πρόσβαση στο Internet που θα βρείτε σε κάθε σχολή ExpertIN, καθώς και ένα ευρύ σύνολο εργαλείων για την αξιοποίηση όλων των υπηρεσιών του διαδικτύου. Κάθε μαθητής έχει τον προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής του.

Η λειτουργία όλων των παραπάνω τεχνολογικών καινοτομιών σε συνδυασμό με τον ανθρώπινο παράγοντα είναι μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα λειτουργίας των σχολών ExpertIN, από τα οποία επωφελείται κάθε εκπαιδευόμενος, απολαμβάνοντας τις σπουδές του σε ένα άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 
ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 © 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics