Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 

 

Σπουδές Πληροφορικής στα ExpertIN

Σκοπός και βασική φιλοδοξία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN είναι να καλύψουν κάθε εκπαιδευτική ανάγκη στην χρήση των Η/Υ και την επιστήμη της Πληροφορικής γενικότερα. Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών κάθε ηλικιακής ομάδας σε μαθητές, ενήλικες και επαγγελματίες στα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN λειτουργούν πέντε αναλυτικά προγράμματα σπουδών, που αποτελούνται από διαδοχικούς κύκλους σπουδών. Αναλυτικότερα στα ExpertIN συναντούμε τα:
 1. ExpertJuniors
  Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε λιλιπούτειους μαθητές, στην ευαίσθητη προ-νηπιακή και νηπιακή ηλικία από 3,5 έως 5,5 ετών.
 2. ExpertΚids
  Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας από 5,5 έως 16 ετών.
 3. ExpertUsers
  Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες, οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των Υπολογιστών και της Πληροφορικής σε μικρή ηλικία και θέλουν να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες στην χρήση Η/Υ και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας, αποκτώντας μια πιστοποίηση σπουδών πληροφορικής.
 4. ExpertProfessionals
  Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες, που επιθυμούν να εξειδικευτούν σε συγκεκριμένες εφαρμογές Πληροφορικής και να αποκτήσουν τεχνικές πιστοποιήσεις.
 5. ExpertAcademics
  Πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν την απόκτηση ακαδημαϊκών γνώσεων ανωτέρου επιπέδου στην Πληροφορική.

 Όλα τα προγράμματα σπουδών παρέχονται σε όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα του δικτύου, με πολλές εναλλακτικές μεθόδους διεξαγωγής της διδασκαλίας (διδασκαλία στην αίθουσα, αυτο-εκπαίδευση, διδασκαλία από Η/Υ, διδασκαλία εξ' αποστάσεως e-learning, κλπ).

Ειδικά με την υπηρεσία ExpertIN Distance Learning, με χρήση πλατφόρμας σύγχρονης εξ' αποστάσεως τηλεκπαίδευσης μέσω Internet είναι εφικτό να εκπαιδευτεί με καθηγητή οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, καταργώντας κάθε γεωγραφικό περιορισμό ή αποκλεισμό.

Το σύνολο των παραπάνω προγραμμάτων σπουδών σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές μεθόδους διεξαγωγής της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καλύπτουν κάθε εκπαιδευτική ανάγκη στην πληροφορική, αναδεικνύοντας τα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN ως ιδανική πρόταση για κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευόμενο στην Πληροφορική.

 
ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 © 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics