Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 

 

Ταυτότητα

Σε μια εποχή ραγδαίωντεχνολογικών εξελίξεων, όπου η «Πληροφορία» αποτελεί βασικό συστατικό της σύγχρονης κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας, η ανάγκη για εξειδίκευση και δια βίου εκπαίδευση στην Πληροφορική προβάλλει επιτακτική σε κάθε Ευρωπαίο πολίτη και κάθε σύγχρονο επαγγελματία.

H "ExpertIN Information Science Training Technologies" αποτελεί τον πιο πλήρη εκπαιδευτικό οργανισμό Πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και έναν από τους πρωτοπόρους της Ευρώπης.

Με προγράμματα σπουδών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε ηλικίας, ευρύτατη κάλυψη ακαδημαϊκών αντικειμένων και πλήθος αναγνωρισμένων τίτλων και πιστοποιήσεων, παρέχει σήμερα τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και ειδίκευσης στην Πληροφορική.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της
ExpertIN σε συνεργασία με διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και ειδικούς επιστήμονες, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και εγγυάται τη διαρκή εξέλιξη των προγραμμάτων σπουδών, ώστε να παραμένουν στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και εκπαιδευτικών καινοτομιών.

Το δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων της ExpertIN επεκτείνεται διαρκώς και αναπτύσσεται με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise) από την Digital Business Network Ltd.

 
ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 © 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics