Ελληνικά
| English
Franchise | Links | Sitemap | Αρχική
 

 


Προσφορές Δικτύου ExpertIN

Πρόγραμμα «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Σε κάθε εκπαιδευτικό κέντρο ExpertIN που εγγραφούν 2 ή περισσότερα αδέρφια, δικαιούται κάθε μαθητής έκπτωση 10% στα μηνιαία δίδακτρά του.
   
Πρόγραμμα «ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ»
Αν κάποιος μαθητής εγγραφεί μαζί με το φίλο του σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δικαιούται κάθε μαθητής έκπτωση 10% στα μηνιαία δίδακτρα του.
   
Πρόγραμμα «ΦΟΙΤΗΤΗΣ»
Όλοι οι φοιτητές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και Ανοιχτού Πανεπιστημίου που θα εγγραφούν σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δικαιούται έκπτωση 10% στα δίδακτρά τους.
   
Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»
Οι επιχειρήσεις που θα αποστείλουν προς εκπαίδευση σε κάποιο προγραμματισμένο σεμινάριο, πάνω από 2 συμμετέχοντες, δικαιούται έκπτωση 15% επί του συνολικού κόστους των διδάκτρων.
   
Πρόγραμμα «ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»
Οι σπουδαστές ExpertIN που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν πάνω από 3 προγραμματισμένα σεμινάρια δικαιούται έκπτωση 15% επί του συνολικού κόστους των διδάκτρων.

Προσφορές Συνεργατών

10% Επιστροφή μέσω των Πιστωτικών Καρτών
Οι σπουδαστές ExpertIN οι οποίοι είναι και κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της τράπεζας Πειραιώς έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τα δίδακτρά τους και να τους πραγματοποιηθεί επιστροφή στην κάρτα τους 10% για μελλοντικές εκπαιδεύσεις ή αγορές σε αντίστοιχες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της τράπεζας.
   
40% Έκπτωση στο Service του υπολογιστή
Το δίκτυο καταστημάτων ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Click2Buy (www.click2buy.gr) προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές ExpertIN έκπτωση 40% στο Service του υπολογιστή τους.

Προσφορές Εκπαιδευτικών Κέντρων ExpertIN


Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές των εκπαιδευτικών κέντρων του δικτύου ExpertIN.

 

ΕπιστροφήΚορυφή σελίδαςΠροσθήκη στα αγαπημέναΕκτύπωση σελίδαςΑποστολή σε ένα φίλο
 
© 2003-2009 - ExpertIN Advanced Computer Studies, Digital Business Networks Ltd.
Web design by RDC Informatics